Klima Servisi

0

İstanbul Klima Servisi hizmeti veren Ocean Teknik Servis: İstanbul'da klima servisi kapsamında; Klima montajı, tamiri, periyodik bakım ve parça değişimi gibi çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Klimanızdan verim alamıyorsanız bakım veya onarım hizmeti almanız gerekir. Personelimiz cihazınızdaki sorunları tespit eder ve en uygun fiyata çözümünü gerçekleştirir. Klima servisimiz İstanbul şirketidir.

Önceliğimiz İstanbul klima gaz dolumu hizmeti vermek değildir. Klimanız gerekli performansı vermiyor ise başkaca nedenleri olabilir. Doğru analiz yapıldıktan sonra eğer gaz eksiği var ise klima gaz dolumu İstanbul hizmet ekibimizden destek alabilirsiniz. Klimanız, havadaki nem ve ısıyı emerek ve programladığınız soğuk sıcaklığı sağlamak için bir işleme sokarak evinizi soğutur. Çok küçük bir klimanız varsa, istediğiniz sıcaklığı elde etmeye çalışmak için çalışmaya devam edecektir. Bununla birlikte, kapasitesinin üstündeki alanı soğutması mümkün değildir.

Klimanızın soğutma performansını birçok faktör etkileyebilir. Kontrol etmeniz gereken ilk şey klima filtrenizdir. Toz, evcil hayvan tüyü ve kepek, polen ve diğer parçacıklarla tıkanmışsa, normal serinlik seviyesini sağlayamayacaktır. Bunun nedeni, evinizin klima sistemindeki hava akışının kısıtlanmasıdır. Bu en kolay çözümdür, bu nedenle yeni bir filtrenin soğutma performansınızı iyileştirip iyileştirmediğini kontrol edin. Düşük hava akışı yaşarsanız kirli hava filtreleri, klimanızın hava akışında bir azalmaya neden olabilir, bu nedenle önce soruna bunun neden olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun. Evinizdeki sorun bu değilse, evinize yanlış boyutta klima taktırmış olabilirsiniz. Havalandırma deliklerinizin bu kadar düşük bir hava akışı üretmesine neden olan şeyin bu olup olmadığını öğrenmek için kurulum teknisyeninize danışın.

klima servisi

Sorun bu değilse, diğer olasılıklar arasında bir soğutucu akışkan sızıntısı, kirli bobinler veya tıkalı bir yoğuşma suyu tahliyesi sayılabilir. Kişisel klima tesisatıve onarım profesyonel hızlı bir şekilde bu sorunlardan herhangi özen ve yine optimum düzeyde senin birim çalışma alabilirsiniz. Ancak bu sorunlardan hiçbiri soruna neden olmuyorsa, alanınız için çok küçük bir klimanız olabilir. Yeterince büyük olmayan bir klima asla istediğiniz konfor seviyesini sağlayamaz, ancak tamamen yıpranana kadar denemeye devam edecektir. Profesyonel bir klima kurulumu yaptırarak aynı boyuttaki üniteyi defalarca değiştirmenin rahatsızlığını ve masrafını önleyebilirsiniz .

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top